Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 19 » Для Торреса сезон закінчено
15:28
           
Для Торреса сезон закінчено

Фернандо Торрес, Ліверпуль, Травми (хвороби), футболПівфіналіст Ліги Європи УЄФА "Ліверпулю" доведеться завершувати сезон без нападаючого Фернандо Торреса. Іспанець незабаром ляже на операцію.
У цьому сезоні Торреса замучили травми, хоча він все одно примудрився забити 18 м'ячів у 22 поєдинках прем'єр-ліги. Торрес також чотири рази відзначився в Лізі Європи, включаючи два голи у чвертьфінальному протистоянні з "Бенфікою". В 1 / 2 фіналу дружина Рафаеля Бенітеса зіграє з колишнім клубом Торреса, мадридським "Атлетіко".
"Сьогодні в Іспанії Фернандо побував на консультації у фахівця, і було вирішено, що йому необхідна операція на правому коліні, - гово в недільному заяві" Ліверпуля ". - Операція відбудеться вже сьогодні ввечері. До хірургічного втручання ми не можемо давати жодних коментарів, але взагалі на лікування після такої операції йде приблизно півтора місяця ".
У четвер у Мадриді "Ліверпуль" проведе перший півфінальний поєдинок з "Атлетіко", а у відповідь гра відбудеться через тиждень на "Енфілді". Торрес ризикує пропустити і фінальну стадію чемпіонату світу-2010 у ПАР - іспанці почнуть боротьбу на цьому турнірі 16 червня матчем зі збірною Швейцарії.
Переглядів: 622 | Додав: Rooney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score