Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 31 » ЦСКА належить битися на виїзді проти чемпіона Італії, Барса перевірить на міцність Арсенал
22:42
           
ЦСКА належить битися на виїзді проти чемпіона Італії, Барса перевірить на міцність Арсенал
Арсенал Лондон, ЦСКА Москва, Барселона, Інтер, футбол, ліга чемпіонівАрсен Венгер пообіцяв, що вболівальники «канонірів» будуть стоячи вітати Тьєррі Анрі, коли він повернеться на стадіон «Арсеналу» в складі «Барселони». Але, додав тренер лондонців, зі стартовим свистком всі колишні заслуги будуть забуті. Господарі можуть залишитися без Цеска Фабрегаса, тоді як за гостей не зіграє Андрес Інієста. Але наставник «Барси» Хосеп Гвардіола не має наміру робити трагедії з цієї втрати.
Головний тренер «Арсеналу» Арсен Венгер:
Ми вже грали з «Барселоною» у фіналі 2006 року, хоча тоді ми досить рано залишилися в меншості через вилучення Йенса Леманна. З тих пір обидві команди змінилися. У нас є хороша можливість показати, що ми можемо здолати «Барселону». Того разу ми грали в фіналі, все вирішувалося в одній грі. Тепер тактика буде мати більше значення, але в будь-якому випадку ви не побачите примітивного футболу у виконанні двох таких команд. Ми раді знову бачити тут Тьєррі Анрі, глядачі будуть аплодувати йому стоячи. Але коли почнеться гра, це вже буде чвертьфінал Ліги чемпіонів, і ми зробимо все можливе, щоб зупинити його. У грі з «Барселоною» добре те, що у неї багато гострих футболістів, так що ми не будемо зациклюватися на комусь одному. Не хочу, щоб команда занадто багато думала про те, яка небезпечна «Барселона». Нам потрібно концентруватися на власній грі. Визначити результат боротьби можуть наша воля до перемоги і віра в себе. Коли ми на піку форми, ми можемо обіграти будь-яку команду в світі.
Головний тренер «Барселони» Хосеп Гвардіола:
Ми ставимо за мету забити на чужому полі і спробувати виграти матч. Але ми знаємо, що треба дотримуватися обережності і що треба показати футбол високого рівня. Потрібно бути зібраними, тому що нам протистоїть один з кращих клубів світу останніх 10-15 років. «Арсенал» - феноменальна команда з блискучим тренером в особі Венгера. Багатьом подобається її стиль. «Арсенал» діє сміливо і жваво. Нам знадобиться впевнено зіграти в обороні, але це неможливо без хорошої атаки.
Гадаю, «Арсенал» назавжди залишився в серці Тьєррі Анрі. Він повертається додому, але найголовніше для нього - добре зробити свою роботу. Нам доведеться перемогти відсутність Андреса Інієсти, тому що це важливий гравець для нашої команди. Ніхто не вміє так тримати м'яч, як він, але, на жаль, він нездоровий. Нічого страшного, раніше ми вже втрачали Хаві та справлялися без нього. Футболу без травм не буває. У «Арсеналу» теж є втрати. Цеск - відмінний футболіст. Але навіть без нього «Арсенал» розгромив «Порту» з рахунком 5:0.
«Арсенал» виграв всі п'ять домашніх матчів у поточній Лізі чемпіонів, включаючи один в раунді плей-офф. Раніше «каноніри» провели шість двохматчевих протистоянь з іспанськими клубами і п'ять разів проходили далі. Востаннє «Барселона» програвала на виїзді в основній сітці Ліги чемпіонів у півфіналі сезону 2007/08, коли поступилася «Манчестеру».
Коли «Барселона» грала з «Арсеналом» на груповому етапі сезону 1999/00, її капітаном був Гвардіола. В Іспанії команди розійшлися миром (1:1), а на «Уемблі» перемогла «Барса» - 4:2. В обох зустрічах Анрі виходив на заміну в другому таймі, а Карлес Пуйоль провів гостьовий матч на лавці запасних. Анрі є рекордсменом «Арсеналу» за кількістю голів у прем'єр-лізі - 174 м'яча в 254 іграх. Усього з 1999 по 2007 рік Анрі забив за лондонців 226 голів у 369 поєдинках.
Ще до 1999 року Гвардіола грав на груповому етапі з командою Венгера, який тоді керував «Монако». У сезоні 1993/94 «Барса» двічі відсвяткувала перемогу - 2:0 вдома і 1:0 в гостях. Обидва клуби вийшли в плей-офф, але потім програли «Мілану»: монегаски - в 1 / 2 фіналу, каталонці - у фіналі.
«Арсенал» - «Барселона»
Арбітр: Бузакка (Швейцарія)
Прогноз www.sport.ua - 1:0
Радіотрансляція матчу
Дискваліфікації: ні.
Під загрозою: Гаель Кліші, Сеск Фабрегас, Робін ван Персі - Карлес Пуйоль, Херард Піке.
Травми: Аарон Ремзі, Робін ван Персі, Кіран Гіббс, Йохан Джуру - Андрес Інієста, Ерік Абідаль.
Котирування букмекерів
William Hill - 3.10 - 3.30 - 2.30
Вwin - 3.10 - 3.30 - 2.20
Самюель Ето'о славиться своїм умінням забивати голи в найпотрібніший момент. Мабуть, це одна з головних причин того, що влітку 2009 року «Інтернаціонале» погодився відпустити Златана Ібрагімовича в «Барселону» в обмін на нападаючого збірної Камеруну.
Ето'о забивав у переможних для «Барси» фіналах Ліги чемпіонів у 2006 і 2009 роках. Два тижні тому він провів ще один найважливіший м'яч, відзначившись у поєдинку-відповіді 1 / 8 фіналу з «Челсі» на «Стемфорд Брідж». Це взяття воріт принесло «Інтеру» путівку до чвертьфіналу, де «нерадзуррі» боротимуться з московським ЦСКА. Напередодні першого поєдинку з армійцями на «Сан-Сіро» 29-річний форвард висловив упевненість, що його команда ще не до кінця розкрила власний потенціал.
«Сподіваюся, матч в Лондоні не стане нашим кращим у цьому сезоні, - сказав Ето'о. - Кращим матчем завжди повинен бути наступний. Звичайно, я зіграв важливу роль в Лондоні, де забив переможний м'яч. Проте не менш важливими були дії моїх партнерів, а також підтримка наших відданих уболівальників. Ми зможемо вирішити свої завдання лише в тому випадку, якщо всі будуть рухатися в одному напрямку ».
Деякі вважають, що «Інтеру» явно пощастило з жеребкуванням, на що Ето'о поспішив відповісти: «Я абсолютно точно знаю, що нам буде так само важко, як в Лондоні». Я сподіваюся вийти на поле і показати добру гру, щоб наша команда досягла певної фори напередодні поєдинку у відповідь ».
Можливо, у складі ЦCКА немає зірок першої величини, особливо якщо порівнювати з «Челсі», який «Інтер» залишив не у справ у минулому колі. «Я знаю [Марка] Гонсалеса ще на ті часи, коли грав в Іспанії. «Мені здається, що на даному етапі гучні імена мало що значать. Потрібно з повагою ставитися до кожного опонента », - упевнений Ето'о. - Це найважливіший матч для обох клубів. Обидві команди зроблять все, щоб пробитися в півфінал ».
Ето'о вже не раз завойовував Кубок європейських чемпіонів, а ось «Інтер» може зробити це вперше за 45 років. Африканський легіонер вважає, що необхідно підходити до кожного матчу окремо і не заглядати занадто далеко вперед: «Я не можу порівнювати нинішній« Інтер »з попередніми зразками, оскільки тоді мене тут не було. Думаю, у нас є непогані шанси на вихід у півфінал. Мінімальна перемога буде гарним результатом, якщо виграємо з рахунком 2:0, це буде ідеально. Проте найголовніше - не пропустити в рідних стінах ».
«Інтер» не потрапляв до четвірки кращих клубів Європи з 2003 року. Однак у нинішньому розіграші "нерадзуррі» не зазнали жодної поразки в рідних стінах, що повинно допомогти їм у протистоянні з "армійцями". З іншого боку, москвичі в нинішній Лізі чемпіонів дуже здорово грали в гостях. Під керівництвом Леоніда Слуцького ЦСКА першим з російських клубів добрався до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.
Суперники зустрічалися на груповому етапі Ліги чемпіонів-2007/08, і тоді міланці відсвяткували дві перемоги. У Москві в жовтні 2007 року представник серії А узяв верх з рахунком 2:1. У першому таймі господарі вийшли вперед зусиллями Жо, однак після перерви по голу забили Ернан Креспо і Вальтер Самуель. У матчі-відповіді в Італії «Інтер» знову проявив характер і виграв з результатом 4:2. ЦСКА вів з рахунком 2:0 завдяки точним ударам бразильців Жо і Вагнера Лава. Втім, після цього у ворота гостей влетіло чотири сухі м'ячі. Дублі оформили Естебан Камбьяссо і Златан Ібрагімовіч.
«Інтер» - ЦСКА
Арбітр: Уебб (Англія)
Прогноз www.sport.ua - 2:0
Дискваліфікації: Лусіо, Тьягу Мотта.
Під загрозою: Вальтер Самуель, Майкон, Хав'єр Дзанетті - Євген Алдонін, Олексій Березуцький, Марк Гонсалес, Мілош Красіч, Чіді Одіа.
Травми: Давида Сантон - Урош Кошіч, Марк Гонсалес.
Котирування букмекерів
William Hill - 1.40 - 4.20 - 9.00
Вwin - 1.38 - 4.30 - 8.00
Переглядів: 596 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score