Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 31 » Аргентинський танк
22:37
           
Аргентинський танк
Інтер, Дієго Міліто, футболЩоб залишити свої ворота в матчі з «Інтером» сухими, захисники ЦСКА повинні стримати Дієго Міліто
Влітку з «Інтера» в «Барселону» пішов Златан Ібрагімович - лідер міланського клубу. Замінити його був покликаний Самуель Ето'О. Але вистрілив в цьому сезоні не камерунський Суперфорвард, а Дієго Міліто. 30-річний аргентинець, раніше жодного разу не виступав за європейський топ-клуб. Саме Міліто - кращий гравець цьогорічного «Інтера» і головна загроза воротам Ігоря Акінфєєва.
«Інтер» - перший і, мабуть, останній топ-клуб у кар'єрі Міліто. Дієго ніколи не був суперзіркою. Більш того, навіть у своїй родині він не вважався найкращим футболістом: на рахунку його молодшого брата Габріеля - захисника «Барселони» - у півтора рази більше матчів за збірну Аргентини.
Напевно, річ у тому, що Дієго завжди був пай-хлопчиком. Його єдиним провиною на футбольному полі можна назвати бійку зі своїм братом під час аргентинського дербі «Расинг» - «Індепендьенте» (брати Міліто грали по різні боки барикад).
За межами футбольного поля Міліто ще більший тихоня. Він рідко дає інтерв'ю, як він сам каже, «щоб не потрапити в біду». У минулому році він з'явився на світських заходах всього два рази - на святкуванні дня народження Дієго Марадони в Генуї і на благодійній зустрічі гравців «Дженоа» з хворими дітьми. Міліто чужі гламур і світські тусовки - ось чому він залишається самим нерозкрученим бомбардиром в Європі.
На батьківщині Міліто звуть Принцом. За зовнішню схожість зі знаменитим футболістом «Рівер Плейт» 90-х років Енцо Франческолі, у якого було таке ж прізвисько. У Європі ж Міліто прозвали Танком.
Танк, як відомо, зупинити практично неможливо. Міліто - теж. Він завжди забивав багато. 15 м'ячів за «Сарагосу» в чемпіонаті Іспаніі-2007/08 - цей результат був для Дієго чи не провалом! У сезоні-2006/07 він забив 23 голи - всього на два менше, ніж найкращий бомбардир чемпіонату Іспанії Руд ван Ністелрой, і на три менше, ніж володар Золотої бутси (приз кращому бомбардирові Європи) Франческо Тотті.
У чемпіонаті Італії у Міліто і зовсім видатна статистика: за даними «Gazzetta dello Sport» на грудень 2009 року Дієго забивав голи 0,761 в середньому за гру (33 м'ячі в 43 матчах). І за цим показником він далеко попереду всіх зірок. У цьому сезоні в чемпіонаті Італії Міліто забив вже 18 м'ячів. Ні Адріано, ні Вієрі, ні Ібрагімовіч не забивали стільки за свій перший сезон в «Інтері». Лише Роналдо забивав більше - 25 м'ячів. Але у Дієго ще є можливість перегнати і Зубастика.
Танк вміє бити з обох ніг, з будь-якого кута і з будь-якої відстані. А ще він фантастично командний гравець. «Ібрагімович - егоїст. Міліто - ідеальний наконечник атак. Реалізує 70 відсотків своїх гольових моментів, не приховуй, дає забивати партнерам. Ви взагалі пам'ятаєте, хто такий Ібрагімович? Пора забути шведа. У «Інтері» настала ера Міліто », - вважає« Gazzetta dello Sport ».
Майже напевно аргентинець отримає нагороду кращого гравця Італії. І лише невдача в Лізі чемпіонів може зіпсувати Дієго шанси на отримання заслуженого призу.
Дієго Міліто
Народився 12 червня 1979 року в Берналь (Аргентина)
Зріст 183 см, вага 78 кг
Амплуа: нападаючий
Кар'єра гравця: «Расинг» (Аргентина, 1999-2004), «Дженоа» (Італія, 2004-2005, 2008-2009), «Сарагоса» (Іспанія, 2005-2008), «Інтер» (з 2009 року).
За збірну Аргентини провів 21 матч, забив 4 голи.
Титули: чемпіон апертури (першої половини чемпіонату Аргентини) - 2001/02.
Переглядів: 503 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score