Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 7 » Алієв: Я б хотів повернутися до Києва разом із Сьоміним
01:25
           
Алієв: Я б хотів повернутися до Києва разом із Сьоміним
Олександр Алієв залюбки повернувся до київського "Динамо" разом із своїм улюбленим тренером Юрієм Сьоміним.
Про це московський "залізничник" розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу в Украине".
"Зараз динамівці потрапили в неприємне становище. Головне, щоб команді допомагали вибратися з цієї психологічної ями і вболівальники, і журналісти", - сказав він.
"А то ж у нас такі люди, що вміють тільки принижувати і змішувати з брудом. Потрібно підтримувати свою команду. Зрозуміло, що зараз важко. Але все можна пережити. Головне, щоб був міцний колектив", - продовжив Олександр.
"Ще все може бути. Але особисто я буду сподіватися, що динамівці вже в наступних іграх почнуть домагатися виключно перемог як у чемпіонаті, так і в Лізі Європи", - сподівається гравець.
"З відставкою Валерія Газзаєва товаришів не вітав. Найголовніше, щоб ця подія пішло на користь команді. Якщо не виходить, нема чого продовжувати сидіти на цьому місці. Вважаю, що потрібно отримувати задоволення від своєї роботи і перемог команди. Раз таких перемог немає, значить, треба йти. Газзаєв вчинив абсолютно вірно, що пішов з "Динамо", - заявив Алієв.

"Найголовніше, щоб новий фахівець домагався з клубом хороших результатів у чемпіонаті та єврокубках. Якби Ігор Суркіс запросив Сьоміна, і була можливість залагодити всі контрактні формальності з залізничниками, то факт повернення до Києва разом із Сьоміним навіть не обговорювався би", - вважає гравець.

"Сильно занудьгувати за Києвом не встигаю, тому що буваю тут досить часто. Приїжджаю в це місто завжди з величезною радістю. Все-таки тут мій дім і багато друзів. На базі в Конча-Заспі мене, наприклад, зустрічають як рідного - мені це дуже приємно", - зазначив футболіст.

Також Алієв сказав, що у Москві Сьомін завжди чимось незадоволений у його грі, і вимоги до українція у Москві значно підвищилися
Переглядів: 479 | Додав: bombermen80 | Теги: Алієв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score