Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Червень » 8 » 7 тур Нове Село - Бучали 3:2
21:06
           
7 тур Нове Село - Бучали 3:2
Рахунок матчу Нове Село - Бучали 3:2
Голи:Лопушинський Д-1(60 хв),Бобер Р-1(73),Грабовенський С-1(85)
Склад ФК Промінь : Толочко В.(Буньо В.), Лопушинський Д.(Заваринський Василь), Косаняк І, Лешко Ю, Білобрин Я, Бобер Р, Шкутяк Петро (Заваринський Володимир),Мочурад І. (Гуменчук О), Дуда Ігор,Білобрин В,Грабовенський С.
В цьому матчі зустрілись команди які поки що знаходяться в низу турнірної таблиці - Промінь - на 8,Бучали - на 7 місцях,їх розділяло 1 очко. Промінь після 4 поразок поспіль влаштовувала лише перемога.
Матч розпочався за рівної гри,і на 10 хвилині Бучали отримали шанс на пробиття штрафного удару,яким вони і скористались повівши в рахунку. Після пропущеного голу Новосільські футболісти кинулись відіграватися і після кількох нереалізованих моментів пропустили в друге після вдало розіграної контратаки футболістів бучал.
Другий тайм розпочався з атаки футболістів з бучал,які заробили право на пробиття 11-метрового удару. Але забити в третє їм невдалося,пенальті на мертво взяв воротар Променя-Буньо Віталій,який був одним з кращих в той день в команді господарів. Після вдалих дій свого воротаря господарі кинулися відіграватися,і на 60 хвилині після штрафного удару у виконанні Бобера Р. мяч опинився у Лопушинського Дмитра,який з 5 метрів розстріляв голкіпера Бучал. Після забитого мяча ініціативою повністю заволоділи гравці Променя,які після кількох небезпечних ударів таки змогли забити вдруге-на удар з 25 метрів наважився Бобер Роман,і непрогадав-мяч влучив в самісінький кут воріт-2:2,йшла лише 73 хвилина.Атаки новосільських футболістів з кожною хвилиною ставали все гострішими і гострішими.Зокрема Білобрин Ярослав пробивши з 30 метрів влучив в перекладину гостей.Після подачі зі штрафного Грабовенського Святослава знову ж таки неповезло Білобрину Ярославу,який цього разу влучив в штангу.І на 85 хвилині після проходу Дуди Ігора,який виходив один на один з воротарем,зфолив захисник-арбітр матчу призначив 11-метровий.Пробивати пенальті наважився Грабовенський Святослав,який впевнено розвів воротаря і мяч по різних кутах-3:2.
Це була перша перемога Променя за 7 років коли команда програючи 2:0 зуміла перемогти.Завдяки цій перемозі команда піднялася з 8 місця на 7.
Переглядів: 736 | Додав: Rooney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 IGOR90  
0
HEPPY END!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score