Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Травень » 3 » 2-й тур.Нове Село - Завидовичі (2 - 0)
18:14
           
2-й тур.Нове Село - Завидовичі (2 - 0)
Віктор Швецов, Чемпіонат України, Судді, футболРахунок матчу Нове Село  - Завидовичі :  2 - 0
Голи: Лопушинський Д. Грабовенський С.
Попередження: Дуда І. , Бобер Р. , Косаняк І. , Шкутяк Павло.
Склад ФК Промінь : Буньо В., Лопушинський Д, Косаняк І, Лешко Ю, Білобрин Я, Заваринський Вол , Бобер Р,Шкутяк Петро(Гуменчук О), Дуда Ігор, Грабовенський С, Заваринський Вас.(Шкутяк Павло). 

Після довгої перерви великий футбол повернувся і на стадіон Нового Села , команда якого приймала с. Завидовичі , що поступилися в минулому турі Чоловичам з рахунком 5 - 0 , в свою чергу Нове Село пропускало гру в першому турі , тому футболісти були настроєні лише на перемогу ,тим більше перед своїми вболівальниками , яких чимало прийшло подивитися на відкриття футбольного сезону.
Перший гол був забитий після затяжної атаки ФК Промінь , у штрафному майданчику захисник Завидович збив півзахисника Дуда І. , проте суддя вирішив призначити лише штрафний , трактуючи що порушення було за лінією штрафного майданчика. Хоч проти таких суддів як Качур нікуда не підеш, все ж таки цей штрафний був для господарів вдалим , оскільки з подачі Грабовенського С. зіравши на випередження головою , розмочив рахунок Лопушинський Д. Приблизно за 10 хвилин після того вже було призначене пенальті у бік гостей, захисник яких збив нападаючого Нового Села Грабовенського С. проте на жаль Лопушинський Д. не зумів подвоїти рахунок поціливши у штангу.
У другому таймі гра була жорсткою і з багатьма порушеннями , суперники  боролися до кінця за кожен м'яч і гра проходила переважно у центрі поля. В середині  2-го тайму після проходу Шкутяка Павла вздовж штрафної суперника м'яч у ворота забив Грабовенський С.
Після цього непогану можливість змарнував Гуменчук О. та Шкутяк Павло непопавши у пусті ворота суперника. Ще один гол після скидки головою Дуди І. на Бобера Р. гол не зарахував суддя, який не знає що таке пасивний офсайд. Так закінчилася перша гра ФК Промінь проти Завидович.
Наступного туру Нове Село їде в Чоловичі, які дивують своєю результативністю забивши 10 сухих голів суперникам за 2 перші матчі. Цей матч по праву можна назвати матчем туру.
 
Переглядів: 815 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 2
2 IGOR90  
0
Думаю гра не буде сильно відрізнятися від тої що на кубок , а результат ???

1 Andriy  
1
та в недiлю тяжко буде Новому Селу,та i Чуловичам потрiбно реабiлiтуватися за рограш в кубку3-4 перед уболiвальниками.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score