Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Грудень » 16
 Ліверпуль, Наполі, Металіст, Севілья, Зеніт, ЦСКА, Динамо Київ, Манчестер Сіті, Байєр, Ліга Європи, новини, новости, новости, футбола, футболКількість вакантних місць в 1 / 16 фіналу Ліги Європи з кожним днем залишається все менше. Вірніше сказати, перед заключними поєдинками їх всього три. У числі тих, хто продовжить боротьбу за трофей, два українські клуби - "Металіст" і київське "Динамо".
Учасники 1 / 16 фіналу Ліги Европи-2010/11
Група А - "Манчестер Сіті" (Англія), "Лех" (Польща)
Група В - "Байєр" (Німеччина)
Група С - "Спортінг" (Португалія)
Група D - "Вільярреал" (Іспанія), ПАОК (Греція)
Група Е - "Динамо" (Київ, Україна), БАТЕ (Білорусь)
Група F - ЦСКА (Росія), "Спарта" (Прага, Чехія)
Група G - "Зеніт" (Росія)
Група Н - "Штутгарт" (Німеччина), "Янг Бойз" (Швейцарія)
Група I - ПСВ (Голландія), "Металіст" (Укра ... Читати далі »
Переглядів: 433 | Добавив: Rooney | Дата: 16.12.2010 | Комментарі (0)

 Карпати, Ліга Європи, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуВ останньому матчі групового турніру Ліги Європи "Карпати" таки спромоглися розжитися очком. Але з якими зусиллями воно їм далося ...
До Львова ПСЖ не привіз цілу групу гравців основного складу. Тим не менш, тренер Антуан Камбуаре заявляв, що його хлопці будуть грати тільки на перемогу. І перемога навіть в такій ситуації була цілком реальна. Незважаючи на те, що "Карпати" старалися і більше контролювали м'яч, один з небагатьох гострих моментів в їх штрафній закінчився голом. Центр львівської оборони філософськи спостерігав за тим, як Люїндула переправляє м'яч у кут воріт.
Допоміг "Карпатам" воротар ПСЖ, заслужена людина Грегорі Купе. На останній хвилині тайму після штрафного у виконанні Федецького він невимовним чином ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Добавив: Rooney | Дата: 16.12.2010 | Комментарі (0)

 Динамо Київ, Карпати, ЦСКА, Севілья, Ліверпуль, Наполі, Порту, Ліга Європи, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольніУ середу 24 команди завершили виступи у груповому турнірі Ліги Європи. На жаль, українським уболівальникам знову не вдалося порадіти перемогам своїх команд. Київське "Динамо" завершило внічию свій домашній поєдинок проти молдавського "Шерифа" - 0:0. А "Карпати", приймаючи на своєму полі ПСЖ, наостанок завоювали перше очко - 1:1.
Хто заслуговує окремого оповідання, так це італійський "Наполі". До останнього туру неаполітанці не знали радості перемог. І у вирішальному поєдинку проти "Стяуа" господарі забили єдиний м'яч на третій компенсованій хвилині. Саме він і вивів "Наполі" в 1 / 16 фіналу Ліги Європи.
Група D
"Динамо" (Загреб, Хорватія) - ПАОК (Греція) - 0:1 (0:0)
Гол: Салпінгідіс ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Добавив: Rooney | Дата: 16.12.2010 | Комментарі (0)

 Самір Насрі, Арсенал Лондон, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуПівзахисник англійського «Арсеналу» Самір Насрі визнаний кращим футболістом Франції за версією авторитетного видання France Football.
Друге місце зайняв півзахисник англійського «Челсі» Флоран Малуда, третє місце дісталося Уго Льоріс з французького «Ліона».
Переглядів: 432 | Добавив: Rooney | Дата: 16.12.2010 | Комментарі (0)

 Хосеп Гвардіола, Сандро Роселл, Барселона, Контракти, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуУ президента є аргументи У президента є аргументи
Президент «Барселони» Сандро Россель розраховує на успішний підсумок переговорів по новому контракту головного тренера каталонців Хосепа Гвардіоли, пише Marca.
Нинішня угода наставника синьо-гранатових закінчується влітку 2011-го року. Вже кілька провідних клубів Європи, в тому числі «Інтер» і «Челсі», вишикувалися в чергу в надії дістати одного з самих успішних фахівців останнього часу.
Россель не збирається розлучатися з Гвардіолою і вже на початку наступного року має намір підписати новий контракт строком на шість років. Президент готовий надати тренерові повний карт-бланш у трансферних питаннях, а також істотно підвищити зарплату 39-річ ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Добавив: Rooney | Дата: 16.12.2010 | Комментарі (0)

зб. Україна (футбол), Рейтинги, ФІФА, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуМіжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) опублікувала черговий, грудневий рейтинг-лист найсильніших збірних планети. Збірна України в порівнянні з минулим місяцем піднялася на дві строчки і закінчить 2010 рік на 34-му місці.
На чолі списку як і раніше чемпіони і віце-чемпіони світу - іспанці та голландці. На третю позицію, потіснивши Бразилію, піднялася збірна Німеччини.
1 (1). Іспанія - 1887
2 (2). Голландія - 1723
3 (4). Німеччина - 1485
4 (3). Бразилія - 1446
5 (5). Аргентина - 1338
6 (6). Англія - 1195
7 (7). Уругвай - 1152
8 (8). Португалія -1090
9 (10). Єгипет - 1078
10 (9). Хорватія - 1075
11 (11). Греція - 1016
12 (12). Норвегія -995
13 (13). Росія - 982< ... Читати далі »
Переглядів: 449 | Добавив: Rooney | Дата: 16.12.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score