Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 22
Перемога харківського "Металіста" над "Сампдорією" показала, що харківський клуб має дивовижну - як для українського футбольного клубу - здатність вчитися на власних помилках. Згадайте безнадійний матч проти ПСВ, коли після вилучення Вільягри "Металіст" дозволяв гравцям команди з Ейндховена проводити майже всі свої комбінації без спротиву. Згадайте матч проти "Шахтаря", коли після вилучення Хав'єра харків'яни втратили пильність у захисті дозволили дотиснути себе більш досвідченим суперникам.

Згадали? А тепер порівняйте із сьогоднішною грою. "Сампдорія", граючи 35 хвилин у більшості не створила біля воріт Дишленковіча жодного справді гольового момента. Зконцентрованість захисників "Металіста" на грі була 100%, а Папа Гуйє провів, безперечно, кращий матч сезону і примусив згадати розмови, котрі закликали тренерів збірної України залуч ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Добавив: IGOR90 | Дата: 22.10.2010 | Комментарі (0)

Свою першу перемогу в нинішньому розіграші Ліги Європи київське "Динамо" здобуло в Голландії. Підопічні Олега Лужного переграли донедавна ще одного начебто фаворита групи - АЗ Алкмаар. Після матчу з "Динамо" стає зрозумілим, чому голландці були розгромлені БАТЕ. Єдине, що поки ніяк не приходить розум, як у компанії цих команд  "Динамо" після 2 турів було аутсайдером групи. Щоправда, це риторичне запитання і відповідати на нього Ігорю Суркісу.

У грі з АЗ у "Динамо" спливли усі проблеми, які були до цього: помилки в захисті, "здача" другого  тайму. Але цього разу більше пощастило та кілька разів врятував Коваль, який в цьому матчі був не такий впевнений.

Якщо у попередніх іграх в Лізі Європи чудили Хачеріді та Алймеда, і це вплинуло на результат, то в двобої з голландцями вони знову відзначилися. Спочатку обидва ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Добавив: IGOR90 | Дата: 22.10.2010 | Комментарі (0)

"Карпати" - "Севілья" 0:1 Після феноменального старту сезону "Карпати" потихеньку потрапили у певну яму. Львів'яни не можуть вразити ворота суперників майже місяць. А остання перемога датується 19-им вересня - вдома над "Оболонню". Після того були лише поразки - від "Таврії", "ПСЖ", "Металіста" та "Динамо".Очікувати на перемогу над іспанською "Севільєю" не варто було. Та все ж, пригадуючи, як "Карпати" цього року налаштовувалися на єврокубок, помріяти можна було. Тим більше, що андалусійці наразі не є такими грізними, якими були три-чотири роки тому, коли вигравали Кубки та Суперкубок УЄФА.Проте навіть не такими грізними гості з Іспанії здобули цілком заслужено перемогу. "Севілья" за весь перший тайм не програла жодного верхового м'яча. Саме з другого поверху і був забитий єдиний гол. Пішла подача з кутового, Ескюде продовжив, а Кануте ніхто не завадив перепр ... Читати далі »
Переглядів: 500 | Добавив: bombermen80 | Дата: 22.10.2010 | Комментарі (0)

Після вилучення харківський "Металіст" відіграв чудово проти "Сампдорії".
Так вважає головний тренер італійців Доменіко Ді Карло, пише сайт харків'ян.
"У першому таймі у "Сампдорії" була перевага. Переломним моментом стало вилучення. Ми думали, що ми прискоримо, але все виявилося не так просто. "Металіст" відмінно грав, але і Сампдорія теж була хорошою", - сказав він.
"Вчора я сказав, що у "Металіста" є багато технічних бразильських гравців. Так, вони молодці, але наші гравці - теж молодці", - додав тренер. 
 





Переглядів: 372 | Добавив: bombermen80 | Дата: 22.10.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score