Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 26
кубок україниТак чим же обіцяє відсутність у головному матчі турніру хоча б одного з, здається, вічних лідерів українського футболу? Перш за все, неумерщвленной інтригою щодо того, хто ж представлятиме Україну в єврокубкових баталіях наступного сезону.
Адже в минулі роки команда, яка виходила у фінал кубка України, де її чекали кияни або донеччани (зрозуміло, мова йде про тих сезонах, коли у фінальній битві «динамівці» і «гірники» не протистояли один одному) точно знала - місце в єврокубках їй гарантовано. «Динамо» / «Шахтар» до єврозони приписані довічно, і в такому випадку за регламентом, від Кубка України, який зобов'язаний делегувати до євротурнір одну команду, підкорювати Європу відправлялися суперники українських грандів по фіналу - навіть у разі своєї поразки. Про те, як їм давалося підкорення Європи, ми промовчимо.
Зате відзначимо, що «Ворскла» у минулому році стала пе ... Читати далі »
Переглядів: 481 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

«Динамо-2» зазнав домашньої поразки в рамках 19-го туру першості України серед команд першої ліги. Суперником підопічних Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева виступила алчевська «Сталь», яка займає четверте місце в турнірній таблиці.
Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Незважаючи на нулі на табло, команди не давали нудьгувати нечисленним глядачам на трибунах. Щоправда, одразу двоє динамівців змушені були достроково залишити поле через пошкодження: Малин провів на полі лише вісім хвилин, а Парцванія - майже сорок.
Другу половину поєдинку гості почали набагато активніше, результатом чого стали два м'ячі у ворота Рудько. Спочатку Окана-Стазі скористався помилкою воротаря, невдало вибівшего м'яч, увірвався в штрафну і відправив м'яч у кут воріт, а невдовзі Алан реалізував вихід один на один.
Пропустивши два м'ячі, динамівці перехопили ініціативу. Правда, відігратися підопічні Литовченка і ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Ліга Європи, Ліга чемпіонівВ одному сезоні футболіст зможе грати в Єврокубках за різні команди
Виконавчий комітет УЄФА змінив правила про можливість футболістів грати за дві команди в одному розіграші Ліги чемпіонів або Ліги Європи.
Керівництво комітету прийняв рішення, згідно з яким футболісти, заграні за одну команду в попередніх раундах єврокубків, зможуть виступати за іншу на основній стадії змагань, за умови, якщо їх перший клуб не пройшов відбірковий турнір. Це правило стосується гравців, які перейшли як в літній, так і у зимову транферное вікно, повідомляє Reuters.
Переглядів: 480 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Портсмут, Англійська Прем'єр-лігаВперше в історії англійського футболу клуб почав процедуру банкрутства
Обтяженого боргами «Портсмуту» дозволили продавати гравців поза трансферного вікна, повідомила в середу англійська Прем'єр-ліга.
Клуб, який був позбавлений дев'яти очок після переходу під зовнішнє управління, майже напевно залишить вищий дивізіон, однак це рішення дозволить йому продавати гравців до кінця сезону.
Однак Прем'єр-ліга відзначає, що гравці, продані «Портсмутом», не зможуть виступати за нові клуби в цьому сезоні.
«Було вирішено дозволити ФК« Портсмут »здійснювати продаж гравців на наступних умовах», - йдеться в заяві ліги, яка додає, що продажі футболістів в інші англійські клуби або за кордон повинні бути схвалені ФІФА.
На даний момен ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Дмитро Чигринський, Барселона, футболСлідом за «Шахтарем», на Дмитра тепер запрацюють і букмекери. Тільки у «Барси» поки мало дивідендів
На просиджування Дмитра Чигринського на лавці запасних «Барселони» вже можна заробити.
Іспанська букмекерська контора, яка приймає ставки виключно через мобільні телефони і подібні пристрої, включила українця в спеціальні котирування на найближчий тур Прімери (сьогодні матч з «Осасуною»). Пропонується поставити на «Чи вийде Чигринський на полі в наступному матчі чемпіонату», котирування: так - 2,5, ні - 1,1. Тобто швидше «ні», як і в семи попередніх ...
При цьому каталонські ЗМІ повідомляють, що шанс вийти на поле у Діми як раз є. Якщо не проти «Осасуни», то в суботу проти «Мальорки». Мовляв, перед матчем 1 / 4 фіналу ... Читати далі »
Переглядів: 519 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score