Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Вересень » 6 » 1 тур фінального етапу:"ПРОМІНЬ"НОВЕ СЕЛО-"СОКІЛ"ГРІМНЕ
20:10
           
1 тур фінального етапу:"ПРОМІНЬ"НОВЕ СЕЛО-"СОКІЛ"ГРІМНЕ
fc prominРахунок матчу Нове Село - Грімне 2:0
Голи:Тимунь В-1(21 хв),Дуда І-1(64)
Склад ФК Промінь : Буньо В.,Шкутяк Петро, Косаняк І, Лешко Ю, Білобрин
Я, Бобер Р, Шкутяк Павло (Гуменчук О),Заваринський Володимир(Кордіяка Н.), Дуда Ігор,Білобрин В(Заваринський Василь),Тимунь В.
В цьому матчі зустрічались команди-невдахи першої частини чемпіонату,які перед його початком були одними із фаворитів виходу із групи і проходу в 8 кращих. Цей матч був центральним в 2 лізі,оскільки Нове Село мало 1 місце(15 очок)а Грімне 2(11 очок).Новосільські футболісти прагнули закріпитись на вершині турнірної таблиці і взяти реванш за поразку в чвертьфіналі весняного кубку в серії післяматчевих пенальті1:1(3:5),і їм це вдалося.
Матч розпочався за рівної гри і після кількох небезпечних ударів у виконанні футболістів з Грімного Новосільські гравці заволоділи невеликою перевагою яка на 21 хвилині втілелась у забитий гол-після передачі з правого флангу у виконанні Шкутяка Петра мяч потрапив до Тимуня Віталія який із 10 метрів пробив у правий верхній кут воріт без шансів для голкіпера Грімного.Після забитого гола гравці Променя інадалі продовжували атакувати.Зокрема можна відзначити удари Дуди Ігора і Тимуня Віталія з гри та Бобера Романа і Білобрина Ярослава зі штрафних ударів. Другий тайм розпочався з атак Сокола,які мали кілька непоганих можливостей відігратися,але на висоті був голкіпер Променя Буньо Віталій,якого визнали кращим гравцем матчу.Після 10-хвилинної переваги гравців Грімного Нове Село активізувалось і на 64 хвилині після розіграшу кутового з правого флангу між Білобрином Володимиром і Тимунем Віталієм,який =чудовий пас на дальню штангу-Дуда Ігор ледь непорвав сітку воріт,забивши другий гол в ворота суперників і свій четвертий в сезоні. Після другого голу новосільські футболісти мали ще декілька можливостей відзначитись,але вдало відстояв голкіпер Сокола.
Таким чином Промінь закріпився на 1 місці в 2 лізі відкритої першості м.Комарна 2010.

Переглядів: 1315 | Додав: Rooney | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score