Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » "Інтер" - "Тоттенхем" 4:3.Ето'о переміг Бейла
02:17
           
"Інтер" - "Тоттенхем" 4:3.Ето'о переміг Бейла
Самуель Ето'о ще в першому таймі двічі забив у ворота "Тоттенхема" і двічі допоміг відзначитися партнерам. Після перерви камерунцю хет-триком відповів британський вінгер Гарет Бейл, однак це не завадило "Інтернаціонале" здобути перемогу на своєму полі
До третього туру суперники підійшли з рівною кількістю очок, при цьому "нерадзуррі" випереджали лондонський клуб лише завдяки тому, що пропустили на один м'яч менше. Наразі італійці одноосібно очолили таблицю групи А Ліги чемпіонів УЄФА.
На передматчевій прес-конференції наставник "шпор" Гаррі Реднапп нагороджував комплементами форварда господарів Самуеля Ето'о і навіть зізнався, що слідкує за африканцем з тих часів, коли той захищав кольори "Мальорки". Досвідчений фахівець і гадки не мав, як своєрідно віддячить йому за похвалу 29-річний голеадор.
Спливала лише 2-а хвилина матчу, коли Ето'о фантастичним розрізним пасом вивів на ударну позицію Хав'єра Дзанетті, й капітан, увірвавшись до карного майданчика з лівого флангу, спрямував м'яч у дальній верхній кут. "Тоттенхем" ще не встиг оговтатися від цього ляпасу, а його безжалісний опонент вже завдав наступного удару - подвійного й дуже болючого.
Цього разу свої диригентські навички продемонстрував Уеслі Снейдер. Після дивовижної за виконанням передачі голландця Жонатан Б'яб'яні вивалився віч-на-віч із Ауреліо Гомесом і, зіткнувшись з голкіпером, опинився на газоні. Вирок судді був суворим: червона картка бразильцю та пенальті. Ето'о ж холоднокровно переграв з 11-метрової позначки Карло Кудічині.
Відправивши суперника в нокдаун, "Інтер" й не думав зупинятися. На 14-й хвилині Деян Станкович, зігравши "в стінку" з камерунцем, "пострілом" з 16 метрів втретє вразив ворота "Тоттенхема". А за десять хвилин до перерви знову відзначився невгамовний Ето'о, котрому асистував Коутіньо. Лондонські футболісти, напевно, були шоковані такім перебігом подій. Не дивно, що за кількістю ударів по воротах у першому таймі вони поступилися господарям з рахунком 1:15…
Утім, незабаром після відновлення гри настрій гостей трошки покращилася. Бейл стрімко промчав лівим флангом, утік від Дзанетті, випередив Вальтера Самуеля і влучно пробив повз Жуліо Сезара.
Незабаром команди заспокоїлися. Рахунок повністю влаштовував підопічних Рафаеля Бенітеса, вони економили сили й вперед не неслися. Спроби ж "Тоттенхема", що залишився в меншості, загострити гру тривалий час переконливими не виглядали.
Інтрига несподівано воскресла перед фінальним свистком, коли прокинувся той таки Бейл. Два поспіль "включення" 21-річного валлійця виявилися повною несподіванкою для оборони міланців і обидва рази завершувалися капітуляцією Жуліо Сезара - 4:3! На більше у "шпор" банально не вистачило часу.
Наступне побачення італійського та англійського клубів відбудеться за два тижні, 2 листопада, на лондонському "Уайт Харт Лейн".

Переглядів: 490 | Додав: bombermen80 | Теги: Інтер, Ето'о | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score