Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 13
 новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболу, стадіон у Львові, Євро 2012Ведуться роботи і на тренувальній базі «Скіф»
Каркас чаші футбольного стадіону у Львові готовий на 70%. Про це повідомив директор компанії «Альтком», яка займається будівництвом арени, Василь Огородник.
За його словами, будівельники вже перейшли до зведення третього поверху адміністративної будівлі. Даний етап робіт планується завершити до кінця листопада. Також на стадіоні триває проведення водних і каналізаційних мереж, почалася збірка зливного колектора. Стартували роботи з монтажу складок арени зі східного боку другого ярусу.
Керівник будівництва львівської євроарени також повідомив, що на тренувальній базі «Скіф», яка включена до каталогу базових тренувальних центрів для учасників Євро-2012, пов ... Читати далі »
Переглядів: 426 | Добавив: Rooney | Дата: 13.10.2010 | Комментарі (0)

 новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболу, Пепе, Челсі, Реал"Челсі" запропонував контракт захиснику "Реала" Пепе. Керівництво "синіх" уже провело попередні переговори із представником гравця.
Угода португальця з "Королівським клубом" закінчується в 2012 році, після чого він зможе переїхати в Англію на правах вільного агента.
27-річний футболіст поки не домовився про нову угоду з іспанським грандом, тому що керівництво мадридців не хоче підвищувати його зарплату до 100 тисяч доларів на тиждень, інформує sport-express.ru з посиланням на Cadena Ser.
Переглядів: 517 | Добавив: Rooney | Дата: 13.10.2010 | Комментарі (0)

 новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболу, зб. Україна U-21, Євро-2011 (U-21), МолодьВизначилися всі учасники молодіжного чемпіонату Європи, який пройде на стадіонах Данії з 11 по 25 червня 2011 року. До господарів фінальної стадії приєдналися сім переможців раунду плей-офф, серед яких буде і збірна України.
Вісім команд будуть розбиті на два квартети. Жеребкування відбудеться в Ольборзі 9 листопада 2010. Матчі фінальної стадії пройдуть в Орхусі, Хернінгу, Ольборзі і Віборг.
Всі учасники Євро-2011 (в алфавітному порядку)
Англія
Білорусь
Данія (господарі)
Ісландія
Іспанія
Україна
Чехія
Швейцарія
Переглядів: 509 | Добавив: Rooney | Дата: 13.10.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score