Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Червень » 11
Вболівальниці, ЧС-2010, футболОрганізатори Чемпіонату світу з футболу в ПАР стривожені зухвалою поведінкою місцевих фанаток.
На одному з товариських матчів, що передував початку змагань, особливо завзяті вболівальниці, не соромлячись ні об'єктивів теле- та фотокамер, ні оточуючих чоловіків, демонстрували всьому світу свої груди.
У зв'язку з такою поведінкою організаційним комітетом було прийнято рішення заборонити жінкам роздягатися на матчах, адже футбольне свято розраховане не тільки на дорослу, але і на дитячу аудиторію.
На рішення про заборону вплинули і прохання телекомпаній, які також вимагають усунути подібні видовищні перформанси. Адже у більшості країн, де проходитиме трансляція турніру, матчі проходитимуть у прайм-тайм, коли доступ до телевізора будуть мати також і неповнолітні. А в деяких країнах чоловікам взагалі заборонено милуватися жіночою красою у зв'язку з релі ... Читати далі »
Переглядів: 524 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Дідьє Дрогба,
 Чемпіонаті світу 2010, футболЛідер збірної Кот-д'Івуара Дідьє Дрогба зіграє на чемпіонаті світу з футболу. Лікарі дали добро на участь капітана Слонів у світовій першості.
Минулого тижня Дрогба отримав травму - перелом руки в товариському матчі з командою Японії. Участь форварда Челсі в чемпіонаті перебувала під великим сумнівом. Проте лікарі дозволили Дрогба брати участь у чемпіонаті.
"Стан Дрогба виглядає вельми обнадійливим. Його відновлення проходить добре, і зараз є всі ознаки того, що форвард зможе допомогти своїй команді на світовій першості. Ми всі сподіваємося, що він повернеться якомога швидше", - заявив представник Федерації футболу Кот-д'Івуара Роже Коуассі.
У понеділок Дрогба прибув у тренувальний табір івуарійців і продовжив підгот ... Читати далі »
Переглядів: 611 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

сарсанія, 
мілевський, динамо, футболСпортивний директор "Динамо" Костянтин Сарсанія оцінив динамівського форварда Артема Мілевського.
Про це пише "Спорт-Экспресс".
"12 мільйонів євро за Мілевського - ціна більш-менш нормальна. Хороший гравець", - сказав Сарсанія.
Переглядів: 506 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Девід Бекхем, 
Хавьєр Дзанетті, Естебан Камбьяссо, Рууд ван Ністелрой, Пол Скоулз, 
Міхаель Баллак, Дідьє Дрогба, Шевченко, Тотті, РоналдіньоПоїздкою на чемпіонат світу марили вони самі, мільйони уболівальників мріяли побачити їх на африканських полях, але з різних причин ці люди на ЧС-2010 не зіграють.
Девід Бекхем (35 років, Англія)
Мрії Бекхема зіграти на чемпіонаті світу в Південній Африці перекреслила травма, яка у березні вибила з гри півзахисника мінімум до листопада. В одному з матчів чемпіонату Італії за «Мілан» Бекхем розірвав ахіллове сухожилля. Головний футбольний метросексуал планети нарікає, що саме його невгамовне бажання довести головному тренеру команди Фабіо Капелло, що він готовий допомогти збірній, і спровокувало його травму.
Правда, за бортом національної команди Бекхем все одно не залишився - Фабіо Капелло запросив його в свою команду в якості ... «шпигуна» ... Читати далі »
Переглядів: 624 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Фабрегас, 
рекорд, збірна ІспаніїПівзахисник Арсеналу Сеск Фабрегас став наймолодшим гравцем в історії збірної Іспанії, що зіграв за неї 50 матчів.
Сталося це в товариському поєдинку з Польщею. 23-річний футболіст дебютував в збірній у 2006 році та за чотири сезони зумів зіграти за Червону фурію 50 зустрічей, чого раніше не вдавалося нікому. Приміром, Рауль та Ікер Касільяс у цьому віці тільки готувалися вийти на поле в майці збірної, а Фабрегас вже є її лідером.
Рекордсменом за кількістю матчів за збірну є голкіпер Андоні Субісаретта, на рахунку якого 126 матчів.
Нагадаємо, що вчора збірна Іспанії розгромила поляків з рахунком 6:0. Рекордсмен Фабрегас відзначився голом.
Переглядів: 533 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Гол, Батіста,
 карпати, Динамо, премєр-лігаТочний удар бразильського нападника "Карпат" Вільяма Батісти у ворота "Динамо" визнаний найгарнішим м'ячем львів'ян у квітні.
Як повідомляє офіційний сайт "Карпат", так вважають глядачі телепрограми "Пас".
Бразильця нагородили традиційними призами: футболкою, медаллю та символічною статуеткою. До цього схожі подарунки отримувала добра половина складу "Карпат" - Ощипко, Голодюк, Кузнецов, Худоб'як та Габовда.
"Відпочивав у себе на Батьківщині. Хоч часу було не багато, але встиг добряче відновитися. Навіть скучив за Львовом і роботою. Зараз добре почуваюся, тренуюся із задоволенням і натхненням. Немало говоримо з хлопцями про Лігу Європи, але не треба забувати і про чемпіонат та Кубок", - сказав сам бразилець.
"Буде дуже ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Горан Попов, 
Динамо, футбол, трансфериУ середу, 9 червня, київське Динамо офіційно підтвердило інформацію про купівлю македонського захисника Горана Попова.
Успішно пройшовши поглиблене медобстеження, новачок підписав контракт строком на п'ять років. У Динамо Попов виступатиме під номером 6, який раніше належав Горану Саблічу, повідомляє прес-служба київського клубу.
25-річний футболіст може зіграти як на лівому фланзі захисту, так і в півзахисті.
Горан Попов
Дата народження: 02.10.1984
Місце народження: м. Струміца (Македонія)
Зріст: 189 см. Вага: 87 кг
Амплуа: захисник
Виступав за команди: АЕК (Греція), Одра (Польща), Егалео (Греція), Левадікос (Греція), Херенвен (Голландія).
Гравець національної збірної Македонії (31 матч, забив 2 м'ячі).
За інформацією ряду джерел, придбання Попова коштувало українському гранду $ 7 млн. При цьому зарплата македонця ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Челсі, 
Баллак, Джо Коул, футболПівзахисники Міхаель Баллак і Джо Коул покинуть Челсі в кінці цього місяця.
Така заява з'явилася на офіційному сайті лондонського клубу, після того як керівництву не вдалося узгодити умови нових контрактів з гравцями. З 1 липня обидва футболісти стануть вільними агентами.
Міхаель Баллак незадоволений строком нового контракту. Він відмовився підписувати угоду, розраховану на три роки, наполягаючи на тому, що хотів би покинути команду в 2012 році.
На 33-річного півзахисника претендують Шальке, а також клуби з Саудівської Аравії Аль-Васл та Аль-Шабаб.
Джо Коула не влаштувала заробітна плата, яку йому пропонував клуб. Футболіст наполягав на сумі у 100 тисяч фунтів на тиждень, лондонці готові були заплатити лише 80.
Тепер Коула чекають в Арсеналі і Тоттенхемі. Однак Каноніри також можуть порахувати таку зарплату занадто високою, тоді як Шпори гото ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Барселона, 
трансфери, Фабрегас, футбол, арсеналКаталонська Барселона і лондонський Арсенал перебувають на завершальній стадії переговорів щодо трансферу Сеска Фабрегаса, повідомляє Goal.com.
Остаточними умовами продажу стали сума відступних у розмірі 30 мільйонів євро, а також перехід півзахисника блаугранас Яя Туре в лондонський клуб.
Як повідомили джерела, близькі до клубів, операція може відбутися вже протягом найближчих годин.
"Цей трансфер став можливим тільки завдяки Туре. Арсену Венгеру завжди подобався цей футболіст", - заявив агент півзахисника Дмитро Селюк.
Нагадаємо, що спочатку керівництво Арсеналу хотіло отримати за трансфер Фабрегаса 70 мільйонів євро.
За матерiалами Спорт-Экспресс
Переглядів: 523 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Бундесліга, 
футболНімецька Бундесліга стала найприбутковішим серед європейських Чемпіонатів за версією аналітиків компанії Deloitte.
За даними консалтингової компанії, за сезон-2008/09 німецький Чемпіонат заробив 205 мільйонів доларів.
Приміром, доходи англійської Прем'єр-ліги у цей період склали 115 мільйонів доларів.
Нагадаємо, що німецький Чемпіонат також очолив список європейських ліг за доходами, одержуваними від розміщення реклами на футболках, і за відвідуваністю.
За матерiалами Спорт-Экспресс
Переглядів: 474 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Адріано, 
Рома, Фламенго, Севілья, Чемпіонат Іспанії, Переходи (Трансфери)Італійська «Рома» досягла своєї основної мети трансферної цього літа - за повідомленням Reuters бразильський форвард Адріано підписав трирічний контракт з клубом. Зарплата бразильця в Римі складе 15 мільйонів євро - по п'ять за кожен сезон.
Адріано вже грав в Італії - будучи гравцем «Інтера» з 2001 року, бразилець частіше поневірявся по орендах у себе на батьківщині, а в 2009 році практично втік додому, де певний час грав за «Фламенго».
Переглядів: 533 | Добавив: IGOR90 | Дата: 11.06.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score