Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » Архів матеріалів
Букмекери зробили ставки на ЧС-2010 Чемпіонат світу 2010, футбол, фінансиФутбольні вболівальники всього світу з наростаючим нетерпінням чекають 11 червня 2010 року, адже саме в цей день на півдні Африканського континенту стартує головний футбольний турнір планети - чемпіонат світу.
І поки вболівальники моляться футбольним богам, щоб їх збірні вдало виступили на нинішньому мундіалі і ворожать, які сюрпризи піднесе першість у ПАР, букмекерські контори давно назвали фаворитів чемпіонату і пропонують всім азартних любителям футболу розділити їхню точку зору або ж не погодитися з нею. Ставки на футбол завжди користувалися найбільшою популярністю серед клієнтів букмекерських контор.
Можна з упевненістю сказати, що ставки на ЧС в ПАР принесуть чимало радості і розчарувань всім тим, хто любить перевіряти свої футбольні пізнання або інтуїцію, укладаючи парі у букмекерів.
Отже, які ж ком ... Читати далі »
Переглядів: 711 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Рауль, Реал Мадрид, Травми (хвороби), футболКапітан мадридського "Реала" Рауль Гонсалес пропустить матчі, що залишилися своєї команди в чемпіонаті Іспанії, повідомляє газета "Marca". 32-річний нападаючий отримав травму коліна в переможному поєдинку з "Сарагосою" (2:1) і на відновлення йому буде потрібно, як мінімум, чотири тижні.
Це остання погана новина для Мануеля Пеллегріні, який також не зможе розраховувати на Рафаеля ван дер Ваарта, а також Дренте, Метцельдер і Пепе.
Не виключено, що матч з Арагонським клубом буде останнім для Рауля в "Реалі" в якості діючої футболіста. Маючи мінімум ігрового часу, імовірно, у наступному сезоні ми вже побачимо Рауля-тренера.
Переглядів: 569 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Маркевич, металіст, збірна україни, футбол, чемпіонат україни, премєр ліга, перша ліга, скандал, договірні матчі, новини футболу, футбольні новиниГоловний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич шокований інформацією від першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, що за результатами рослідування гри "Карпати" - "Металіст" (сезон 2007/2008), львівський і харківський клуб можуть відправити до Першої Ліги.
"Я вам кажу з усією відповідальністю - ми далекі від усяких закулісних ігор. Ми просто в шоці від ситуації, в якій опинився наш клуб, і будемо відстоювати своє чесне ім'я!", - цитують Маркевича "Известия в Украине".
Переглядів: 537 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

збірна україни, збірна литви, квитки, футболКвитки на товариський матч між національними збірними України й Литви, який пройде в Харкові 25 травня, будуть коштувати від 20 до 150 гривень.
Про це повідомляє ІА " Мост-Харків" з посиланням на слова на генерального директора ФК "Металіст" Сергія Волика.
За його словами, "Металіст" прийняв рішення не встановлювати високі ціни на квитки, щоб "не повторилася ситуація з " Донбас-Ареною".
Він додав, що Федерації футболу й "Металісту" залишилося погодити вартість оренди стадіону, а також вартість квитків в Vip- Сектор.
"Але це вже зовсім інша цінова категорія", - сказав він.
Переглядів: 620 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Франк Рібері, Баварія, Ліга Чемпіонів, Дискваліфікації, футбол, ІнтерПівзахисник мюнхенської "Баварії" Франк Рібері не зіграє у фіналі Ліги чемпіонів після того, як Контрольно-дисциплінарна комісія УЄФА прийняла рішення дискваліфікувати француза на три матчі.
Рібері був видалений в першому півфінальному матчі проти "Ліона" 21 квітня за небезпечну гру проти Лісандро Лопеса. Франк пропустив вчорашній матч-реванш, який "Баварія" виграла з рахунком 3:0, пропустить фінал 22 травня і перший поєдинок наступного євросезону.
У "Баварії" є три дні на подачу апеляції до штаб-квартири УЄФА.
Переглядів: 573 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.04.2010 | Комментарі (0)

Лучано Спаллетті, Олександр Кержаков, Гільєрме, Прем'єр-ліга Росії, зеніт, ЦСКА, футболПітерський «Зеніт» здобув четверту перемогу в сезоні, третю над одним з московських топ-клубів, другу в гостях. Не в Москві, а в Хімках, де в цьому сезоні грають «Динамо» і ЦСКА, але це не принципово. Очевидним є інше - у команди Лучано Спаллетті виходить показувати непоганий футбол в матчах з сильними і це, звичайно, характеризує «Зеніт» з кращого боку. З «Томью» або «Тереком» в чомусь грати навіть складніше, але з цими складнощами стикаються всі фаворити РПЛ. З іншого боку пітерці втратили значно більше очок, ніж конкуренти, до того ж у «турнірі сильних» (а в його рамках вже було зіграно чимало матчів) «Зеніт» набрав 10 очок у 4 матчах.
У перенесеному матчі 4 туру з ЦСКА «Зеніт» не тільки добився потрібного результату, а й показав переконливу гру. Армійці були просто пригнічені суперником, що грали ш ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.04.2010 | Комментарі (0)

Педро Родрігес, Тіаго Мотта, Жуліо Сезар, Жерар Піке, Крістіан Ківу, Барселона, Інтер, футбол, ліга чемпіонівПісля першої гри неважко було уявити собі другу. Хтось не хотів у це вірити, але, думаю, все одно розумів, що атакуючий футбол «Барселони» розіб'ється об цей «Інтер», як об скелю. Що синьо-гранатові опиняться в тій же розгубленості, що і рік тому на «Стемфорд Брідж», що їх переважна перевага нікого не буде придушувати, а від володіння м'ячем буде тільки образливіше - адже толку від цього рівно стільки, скільки у Сізіфа, які закочують каменюку на гору. «Барселона» грає в атакуючий футбол прекрасний, у неї є феноменальні майстри цієї справи, але з нею можна впоратися, озброївшись мудрою тактикою і відмінно підібраними виконавцями. Це майже довів рік тому «Челсі» (який Моуріньо продовжує називати своїм і, звичайно, не без права на це), це довів сьогодні «Інтер», який тим більше є ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.04.2010 | Комментарі (0)


          Група А                                                                     Група Б
1.Підзвіринець-Березець 2:0 (5:1)                           1.Тулиголови-Грімне 4:4
2.Порічне-Поляна 0:1  & ... Читати далі »
Переглядів: 650 | Добавив: Rooney | Дата: 27.04.2010 | Комментарі (0)


Фернандо Торрес, Ліверпуль, Травми (хвороби), футболПівфіналіст Ліги Європи УЄФА "Ліверпулю" доведеться завершувати сезон без нападаючого Фернандо Торреса. Іспанець незабаром ляже на операцію.
У цьому сезоні Торреса замучили травми, хоча він все одно примудрився забити 18 м'ячів у 22 поєдинках прем'єр-ліги. Торрес також чотири рази відзначився в Лізі Європи, включаючи два голи у чвертьфінальному протистоянні з "Бенфікою". В 1 / 2 фіналу дружина Рафаеля Бенітеса зіграє з колишнім клубом Торреса, мадридським "Атлетіко".
"Сьогодні в Іспанії Фернандо побував на консультації у фахівця, і було вирішено, що йому необхідна операція на правому коліні, - гово в недільному заяві" Ліверпуля ". - Операція відбудеться вже сьогодні ввечері. До хірургічного втручання ми не можемо давати жодних коментарів, але взагалі на лікування після такої операції йде приблизно півтора місяця ".
У че ... Читати далі »
Переглядів: 619 | Добавив: Rooney | Дата: 19.04.2010 | Комментарі (0)

Як повідомляє ряд українських і російських ЗМІ, Комітет з етики та чесної гри Федерації футболу України на своєму засіданні прийшов до висновку, що матч 24-го туру чемпіонату країни між "Металістом" і "Карпатами" (4:0) у квітні 2008 року був договірним. Представники комітету звернулися до Контрольно-дисциплінарного комітету з проханням покарати клуби."У понеділок дійсно було засідання нашого комітету, на якому були зроблені певні висновки. Які саме, я вам сказати не можу. Вся інформація передана до Виконкому ФФУ, який буде їх аналізувати і приймати якісь рішення", - заявив в інтерв'ю Tochka.net голова Комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

Раніше в інтернеті була опублікована розшифровка телефонної розмови між власником "Карпа ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Добавив: Rooney | Дата: 15.04.2010 | Комментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 »
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score