Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » Архів матеріалів
Дідьє Дрогба, Флоран Малуда, Челсі, футболФутболісти «Челсі» Флоран Малуда і Дідьє Дрогба створили свою рок-групу
Француз буде грати на ударних, а івуарієць візьметься за бас-гітару.
«Ми тільки на початку нашого шляху, - розповів Малуда. - Ми готуємося, репетируємо, хочемо, щоб у нас вийшло щось особливе. Коли ми будемо готові, ми представимо вам наша творчість ».
Малуда хоче «завербувати» у групу ще двох своїх одноклубників - капітана «синіх» Джона Террі і Джо Коула. Француз хоче, щоб колектив грав у стилі британської групи Coldplay. «У роздягальні у нас багато співаків, але Джон і Джо - найкращі», - повідав Малуда. «Я був на концерті Coldplay на« Уемблі », і це було приголомшливо! Це було одне з кращих шоу, яке я коли-небудь бачив. Мені взагалі подобаються ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Добавив: IGOR90 | Дата: 07.05.2010 | Комментарі (0)

Горан Туньіч, футболВмираючи, Горан Туньіч побачив перед собою жовту картку
«Пірнання» вже давно є бичем гри мільйонів, і, незважаючи на те, що воно проклинається фанами і засуджується абсолютно всіма, цей спосіб все ще є досить популярним прийомом брудної боротьби. Але тепер те недовір'я, яке «нирки» привнесли в гру, варто було вмираючим людині фінальної несправедливості.
За повідомленнями Croatian Times і Eurosport, на 35-й хвилині матчу хорватської регіональної ліги у 32-річного захисника ФК «молодії» Горана Туньіча стався серцевий удар і прямо на полі футболіст помер. Але, вирішивши, що гравець «пірнає», намагаючись зобразити фол, рефері матчу пред'явив Туньічу жовту картку. Лише через миті арбітр збагнув, що сталося щось трагічне і покликав на полі медперс ... Читати далі »
Переглядів: 491 | Добавив: IGOR90 | Дата: 07.05.2010 | Комментарі (0)

Шахтар, клуб України, фінанси, футбол, рейтинги

Донецький Шахтар обіграв київське Динамо, завоювавши золоті медалі чемпіонату України

Шахтар - Динамо 1:0

Гол: Ілсіньо, 15
Шахтар: Пятов, Срна, Ракицький, Кучер, Кобін (Рац, 90), Хюбшман, Фернандіньо, Жадсон, Ілсіньо (Гай, 86), Вілліан (Дуглас Коста, 66), Луіс Адріано
Динамо: Шовковський, Даніло, Бетао, Юссуф, Маграо, Михалик (Гиоане, 76), Вукоєвич, Нінкович (Хачеріді, 46), Ярмоленко (Зозуля, 81), Шевченко, Мілевський

Попередження: Кучер, Жадсон, Пятов, Дуглас Коста - Вукоєвич, Юссуф, Шевченко, Гіоане
На 85-й хвилині Жадсон не забив пеналь ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.05.2010 | Комментарі (0)

Мілош Красіч, ЦСКА, Манчестер Юнайтед, футбол"Манчестер Юнайтед" має намір придбати півзахисника ЦСКА Мілоша Красіча і розраховує укласти угоду протягом найближчого місяця, тобто до від'їзду футболіста на чемпіонат світу у складі збірної Сербії.
Як повідомляє портал caughtoffside, англійський клуб готовий заплатити за Красіча відступні в розмірі £ 16 млн.
Переглядів: 408 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.05.2010 | Комментарі (0)

Фергюсон, Скоулз, кар`єра, МЮ, МанЮнайтед, футболГоловний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон сказав, що саме він переконав 35-річного півзахисника Пола Скоулза відмовитися від завершення кар'єри.
"Скоулз схилявся до того, щоб завершити кар'єру. Я сказав йому: "Я прийму рішення, коли тобі піти. Вирішуй, Пол, ти як і раніше здатний грати.
Твої козирі з тобою, і твоя гра не стає гірше. Коли ти досягаєш віку, в якому перебувають Райан Гіггз і Гаррі Невілл, неминуче відбувається зниження фізичної готовності.

Така природа. Це відбувається зі всіма. Але враховуючи усі його здібності, ніякого погіршення немає. Взагалі, я ціную не тільки здатності Скоулза, але і його досвід. У грі з "Манчестер Сіті" він довів, який важливий він для нас, - цитує Фергюсона pr ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.05.2010 | Комментарі (0)

Шахтар, клуб України, фінанси, футбол, рейтингиСумарна вартість футболістів "Шахтаря" складає 131 мільйон 150 тисяч євро, що робить донеччан найдорожчим клубом України.
"Динамо" авторитетний сайт transfermarkt.de оцінив в 92 мільйони 900 тисяч євро, повідомляє blik.ua.
Найдорожчий гравець "гірників" - хорватський капітан команди Даріо Срна. Його трансферна вартість - 17,5 мільйона євро.
Найдорожчий гравець "Динамо" і теж капітан команди Артем Мілевський оцінюється в 11 мільйонів. Це менше, ніж вартість кожного із двох зоряних бразильців-донеччан Фернандіньо (12 мільйонів) і Вілліана (11,5 мільйона).
Що цікаво, ще двох чарівників м'яча у складі "гірників" - Жадсона і Ілсіньо - оцінюють в 10,5 мільйона євро кожного.
Лідер "Динамо" Андрій Шевченко фахівц ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.05.2010 | Комментарі (0)

Ігор Гамула, Валерій Газзаєв, Олег Мкртчан, Закарпатті, Динамо Київ, Металург Донецьк, Шахтар, Чемпіонат України, Кубок України Група А

НОВЕ СЕЛО  2 - 0  Завидовичі  (0-0)
Бучали        3 - 3  Порічне
Поляна        2 - 0  Підзвіринець
Татаринів     0 - 5  Чуловичі  (2-1)
Березець - вихідні.

Група Б
Грімне 2 - 1 Переможне  (10-0)
Кома ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Добавив: IGOR90 | Дата: 03.05.2010 | Комментарі (0)

Віктор Швецов, Чемпіонат України, Судді, футболРахунок матчу Нове Село  - Завидовичі :  2 - 0
Голи: Лопушинський Д. Грабовенський С.
Попередження: Дуда І. , Бобер Р. , Косаняк І. , Шкутяк Павло.
Склад ФК Промінь : Буньо В., Лопушинський Д, Косаняк І, Лешко Ю, Білобрин Я, Заваринський Вол , Бобер Р,Шкутяк Петро(Гуменчук О), Дуда Ігор, Грабовенський С, Заваринський Вас.(Шкутяк Павло). 

Після довгої перерви великий футбол повернувся і на стадіон Нового Села , команда якого приймала с. Завидовичі , що поступилися в минулому турі Чоловичам з рахунком 5 - 0 , в свою чергу Нове Село пропускало гру в першому турі , тому футболісти були настроєні лише на перемогу ,тим більше перед своїми вболівальниками , яких чимало прийшло подивитися на відкриття футбольного сезону.
Перший гол був забитий після затяжної атаки ФК Промінь , у штрафному майданчику захисн ... Читати далі »
Переглядів: 814 | Добавив: IGOR90 | Дата: 03.05.2010 | Комментарі (2)


Лондон Арсенал, Пятовим, трансфери, футбол, шахтарНаставник лондонського Арсеналу Арсен Венгер збирається підсилити воротарську позицію у своїй команді, адже його не особливо влаштовує в цьому сезоні гра голкіперів канонірів Альмунії і Фабіанскі.
За відомостями Express.co.uk, на радарі у Венгера відразу троє воротарів - Серхіо Ромеро з АЗ Алкмаар, Рене Адлер, який представляє леверкузенський Байєр і голкіпер донецького Шахтаря Андрій Пятов.
Арсенал має намір поставити крапку в цьому питанні ще до старту Чемпіонату світу в ПАР, щоб уникнути інфляції цін на гравців.
Раніше наставник лондонського Арсеналу Арсен Венгер оголосив кілька прізвищ гравців, які в недалекому майбутньому можуть опинитися в його команді.
За матерiалами: Террикон
Переглядів: 556 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)


Динамо Київ, Крузейро, футболЯк повідомляє у своєму блозі бразильський спортивний журналіст Естебан Чікконе, форвард "Крузейро" Тьяго Рібейро є трансферною метою київського "Динамо". Керівництво київського клубу вже розглядає можливість підписання гравця.
Нещодавно ходили чутки про інтерес, що проявляється до Тьяго "Баварією", яка направляла спостерігачів для перегляду гравця.
Тьяго Рібейро (Thiago Ribeiro). 24.02.1986. 186см/74кг. У минулому чемпіонаті Бразилії провів за "Крузейро" 30 матчів (8 голів), в рейтингу журналу "Placar" зайняв 19-е місце (середня оцінка 5,78). Всього в чемпіонаті Бразилії - 88 матчів (18 голів). Має досвід виступу в Європі - виступав у сезоні 2004/05 у Франції, провів за "Бордо" 7 матчів (0 голів).
Переглядів: 621 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 35 36 »
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score